Herdruk Sabina én een reis naar Italië

De nieuwe druk van Sabina, vrouw van Hadrianus was op kantoor aangekomen. Een uitgelezen moment voor schrijfster Nynke Smits om langs te komen en een aantal exemplaren op te halen. De eerste dozen zijn ondertussen ook naar het Centraal Boekhuis verzonden.

In het voetspoor van Sabina

Voor liefhebbers van Sabina is er nog meer goed nieuws. Later dit jaar wordt er een reis naar Italië georganiseerd waarbij Rome en de Villa Adriana worden bezocht. Sabina’s “vlucht” in Rome kan worden nagewandeld, voorwerpen die Sabina in het boek kocht of bekeek kunnen in verschillende musea worden bewonderd en er zal gelegenheid zijn rond te dwalen op het beroemde erfgoedcomplex van Tivoli.

De reis vindt plaats tussen 6 en 11 november 2018. De logistiek wordt verzorgd door reisorganisatie Labrys. Nynke Smits en classicus Siward Tacoma zullen de reis begeleiden. Het Nederlands Klassiek Verbond sponsort de reis. Primavera Pers stelt voor elke deelnemer gratis een exemplaar van Sabina beschikbaar dat cadeau kan worden gegeven. Inschrijven kan tot en met 1 april; voor deelnemers is er op zondag 2 september tussen 14.00 en 15.00 uur een kennismakingsbijeenkomst in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden.

Voor een indicatie van de prijs, nadere informatie én een inschrijvingsformulier kunt u terecht op de website van Nynke Smits.