De bekentenissen van Petrus genomineerd voor publieksprijs

De bekentenissen van Petrus, de eerste thriller van Jeroen Windmeijer, is genomineerd voor de publieksprijs van de Historische Vereniging Oud Leiden. U kunt vanaf nu uw stem uitbrengen op de betreffende webpagina van het Leidsch Dagblad. Stemmen kan tot en met 29 oktober.

Het boek is geselecteerd uit dertig kandidaten die zijn aangedragen bij de jury, aldus een recent nieuwsbericht van de Vereniging. Naast het boek van Jeroen Windmeijer staan ook de website Rijnlandse Geschiedenis, de herbegrafenis van Diederik van Leyden Gael, project De ziel van Leiden, Wij van de fabriek (PS|Theater) en 700 jaar Hooglandse Kerk (boek én manifestatie) op de shortlist voor de publieksprijs.

De bekentenissen van Petrus verscheen in 2015 en is sindsdien verschillende keren herdrukt. De Detective en thrillergids van Vrij Nederland noemde het een “Ambitieus debuut. Een intelligente intrige met meer respect voor religie en subtieler dan de Da Vinci Code.” Fik Meijer schreef: “Weergaloos! In één adem uitgelezen. Een intelligente pageturner.

De nieuwste druk wordt op dit moment aangeboden voor de lage prijs van €15. U vindt het boek in de betere boekhandel, maar u kunt het ook rechtstreeks bestellen via onze webshop.